Skip to main content

SOMMERCAMP

Fem intense filmdage

FILMSOMMERCAMP 2024

Skal du være med til fem intense sommerdage med film, storytelling og foredrag med filminstruktør, der er aktuel med en ny spillefilm?

I sommerferien kan du mødes med 15 andre unge mellem 12-17 om at lave film. Vi melder ud når der er åbent for tilmelding.

Der bliver fart på, og du vil lære en masse om film, men der bliver også bliver tid til en tur til stranden, fællesspisning og hygge.

Underviserne på filmcampen bliver professionelle folk fra filmbranchen, der sætter et superspændende forløb sammen til dig.

Hold øje her, og tilmeld dig!

 

Hvorfor kan en god film få dig helt ud på kanten af sædet i ren spænding og få dig til at gyse, grine eller græde?

Svaret er: De filmiske virkemidler.Her lærer du, hvordan en film skal skrues sammen, så den taler til følelserne. Vi arbejder med lydmontage, interviewteknik, billedkomposition og hvordan du klipper det hele sammen til en fortælling, der holder.

Det er historiefortælling, som er i centrum her. Derfor optager vi med helt simpelt udstyr som du sikkert kender i forvejen: iPads. Du vil til gengæld bruge lys, mikrofoner og andet grej, der sikrer din film høj produktionsværdi.

Tjek venligst vores

COOKIE INFORMATION

Ebeltoft Filmefterskole bruger udelukkende Google Analytics for at give brugerne de bedste tilpassede tjenester og tilbud. Klik ok så accepterer du brugen af ​​cookies. For mere information se vores Privatpolitik.

Back to top