Skip to main content

Filmforedrag

Foredrag med Charlotte Madsen

SÅDAN ARBEJDER EN FILMINSTRUKTØR

Onsdag den 30. juni kan du komme med bag om kameraet, når filminstruktøren Charlotte Madsen fortæller om sine dugfriske oplevelser fra indspilningen af hendes seneste spillefilm ”Asfalt” i både snevejr og isnende kulde.

”Asfalt” handler om pigen René, der tilbringer en masse tid med sin far, der er lastbilchauffør. Faderen spilles af skuespilleren Michael Asmussen, der bl.a. måtte lære at bakke en lastbil for underbygge rollens troværdighed.

Hovedrollen som pigen René bliver spillet af Viilbjørg Malling Agger kendt som Falke i "Tinka og kongespillet". Lige som René har Charlotte Madsen selv tilbragt mange timer i en lastbil som ung, og selvom historien ikke handler om Charlotte selv, så kender hun miljøet ret godt.

Asfalt er en intens road-movie om mødet mellem to mennesker, der har mere til fælles end som så. En film om svigt, afsavn og sorger, men også om kærligheden og om at turde vælge sin egne veje i livet. Filmen udkommer efteråret 2021.

Charlotte Madsen har studeret på filmuddannelsen Super16 og siden lavet spillefilm som ”Søde lille du" (2010) og "Kufferten" (2012). Hun bor i dag i Ebeltoft.

Praktisk
Foredraget er en del af Ebeltoft Film & Kunst Sommercamp, men er åben for alle fra 12 år og op.

Tid & sted
Onsdag den 30. juni kl. 19:00 - 20:00

Kulturloft, Maltfabrikken, Maltvej 12, 8400 Ebeltoft
BilletterFri entré men kræver billetbestilling på linket her: https://www.place2book.com/sw2/sales/td7vntbz33

Bemærk at billet er inkluderet for unge, som deltager på filmlinjen på Film & Kunst Sommercamp i Ebeltoft.

Arrangør
Filmefterskolen Ebeltoft og BMA - Museum, Bibliotek & Arkiv

 

Tjek venligst vores

COOKIE INFORMATION

Ebeltoft Filmefterskole bruger udelukkende Google Analytics for at give brugerne de bedste tilpassede tjenester og tilbud. Klik ok så accepterer du brugen af ​​cookies. For mere information se vores Privatpolitik.

Back to top